Gaudeix del nostre centre cultural

Gaudeix del nostre centre cultural

El Centre Cultural la Llacuna es va inaugurar el setembre de l’any 2004, al carrer Mossèn Cinto Verdaguer número 4, amb la voluntat de millorar i potenciar els equipaments culturals d’Andorra la Vella.

El Comú de la capital volia donar als seus habitants un espai de creació, de reflexió i d’aprenentatge, però també un espai viu, d’intercanvi i de participació.

Els aproximadament 5.000 metres quadrats del Centre Cultural acullen les tres escoles artístiques de la zona: l’Institut de Música, l’Escola d’Art i l’Aula de Teatre i Dansa. També acull el Servei de Participació Ciutadana i és la seu social de les Entitats Culturals d’Interès Públic, com l’Esbart Dansaire, els Fallaires d’Andorra la Vella, la Gresca Gegantera i l’Orfeó Andorrà.

El Centre també disposa de dos espais expositius, el vestíbul i el B’Art on s’hi ofereixen les exposicions organitzades per l’escola d’art i les de les entitats o institucions que ho sol·licitin.

A la Llacuna també s’organitzen xerrades amb diferents artistes. Passades les vacances d’estiu, a partir del setembre, es torna a reprendre la VII edició de “l’Autor i la seva obra” que es realitza a les 19:45 h. El 21 de setembre gaudirem de la presència de la Ludmilla Lacueva, el 19 d’octubre del David Gálvez i el 16 de novembre de Manel Gibert.

Viu una experiència cultural al Centre Històric d’Andorra la Vella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *