Les novel·les valencianes de Blasco Ibáñez

Les novel·les valencianes de Blasco Ibáñez

Com a part del cicle de conferències d’aquest 2017, avui la Dra. Fabiola Masegona i Gayo, experta en filologia catalana, traductora jurada i professora revisarà la literatura teatralitzada de l’escriptor valencià Vicent Blasco Ibáñez en la commemoració dels 150 anys del seu naixement.

Durant la seva vida l’escriptor, periodista i polític va publicar una quarantena d’obres, algunes de les quals han sigut adaptades fins i tot a pel·lícules de Hollywood.

La més mítica obra, sense cap dubte, va ser Els quatre genets de l’apocalipsi, que Blasco Ibáñez va escriure l’any 1916, una novel·la que va ser encarregada personalment a l’autor pel president Raymond Poincaré. Aquest llibre va captivar el públic nord-americà i va ser un dels més llegits, per aquesta raó en 1962 el director de Hollywood Vicent Minelli va decidir en adaptar la novel·la en una pel·lícula, conservant el nom.

Vine avui a les 20 h al Centre Cultural La Llacuna a conèixer en més detall les obres de Blasco Ibañez i com aquestes van revolucionar la literatura espanyola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *