Per totes les teves necessitats: Estètica Natura Luxe by Chic & Beauty

Per totes les teves necessitats: Estètica Natura Luxe by Chic & Beauty

L’Estètica Natura Luxe by Chic & Beauty, que trobaràs al Centre Històric d’Andorra la Vella, a l’avinguda Princep Benlloch 27, està homologada i s’especialitza en micropigmentació facial, oncològica, paramèdica i capil·lar. També ofereix als seus clients el tractament anomenat microblading. Però realment saps que vol dir tot això? Avui a més a més d’introduir-te aquest centre d’estètica t’explicarem que volen dir aquests termes.

L’objectiu principal d’aplicar la micropigmentació o el microblading sobre el rostre i en concret en els llavis és poder corregir defectes, donar color i rejoveniment bucal, i és una manera d’embellir la nostra expressió facial sense tècniques invasives ni quiròfans. Per això tracta de millorar el traç del llavi, o de qualsevol altra zona on es pugui fer, de manera natural. La micropigmentació ajuda a definir el contorn, ampliar o reduir les seves dimensions i aparentar que tenen un volum major mitjançant efectes òptics fent-los més sensuals i atractius. Aquest tractament té una durada limitada i requereix certs retocs. En general, el centre d’Estètica Natura Luxe by Chic & Beauty recomana que es realitzin diverses revisions anuals. Així poden veure l’estat dels pigments i, en cas que estiguin massa clars, es poden i realitzar noves aplicacions per retornar intensitat als colors. La micropigmentació i el microblading no és exclusivament facial, sinó que es pot aplicar a altres parts del cos, com els pits (per persones que han estat operades per càncer) o també capil·lar.

L’Anna Alcaide, tècnica especialista en Micropigmentació & Microblading a l’Estètica Natura Luxe by Chic & Beauty, és la primera del nostre país en aconseguir tots els certificats i homologacions. La clau del seu èxit és respectar les formes naturals de les seves clientes per així tenir un acabat natural.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *