Presentació d’una novel·la a La Puça

Presentació d’una novel·la a La Puça

Aquest dijous 24 a les 20 h et convidem a la Llibreria la Puça a la presentació del llibre El psiquiatre de Déu de l’Amadeu Alemany. Els encarregats d’aquest esdeveniment són el Josep M. Camprubí i el Joan Burgués Marticella, juntament amb l’autor de la novel·la.

El llibre narra la història de l’Anton, un nen de vuit anys i d’un reconegut psiquiatre, Francis Cohen. El nen carrega sobre les seves espatlles i la seva consciència un secret difícil d’amagar. La seva especial relació amb Déu el porta a patir més problemes que no pas privilegis. No és un nen normal: sap més del que el pertoca. L’assetjament d’uns excèntrics religiosos que el volen utilitzar per als seus fins i les decisions que haurà de prendre el converteixen en un petit rebel embarcat en una solitària aventura. El reconegut psiquiatre Francis Cohen viu a Barcelona cercant l’anonimat i la tranquil·litat personal. Però tampoc ho té fàcil, perquè li demanen que faci quelcom que no vol fer i perquè s’adona que l’espien i el controlen constantment. Haurà d’esbrinar què hi ha darrera de tot plegat, resoldre paranys i enfrontar-se a un enemic tant misteriós com inesgotable i persistent.

En aquesta novel·la l’autor donà veu a un narrador que desconeix la seva pròpia identitat i que per esbrinar qui és, es veu obligat a conviure amb els protagonistes principals. Carregada d’emocions i amb un traç narratiu proper, la història ens atrapa des del principi fins al final, amb descripcions precises de llocs o de sentiments i el tractament de personatges que van des del més inversemblant fins al més humà amb les seves corresponents llums i ombres. L’autor, també ens convida a pensar sobre la consciència menys conscient, sobre qüestions tan controvertides i alhora transcendents com la mort o sobre tot allò que no veiem a cop d’ull però que ens acompanyarà tota la vida.

Et deixem també un petit tràiler del llibre i t’esperem a La Puça, al carrer de la Vall numero 18, per la presentació.

Viu una experiència literària al Centre Històric d’Andorra la Vella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *