Un cap de setmana de pont al Poblet de Nadal

Un cap de setmana de pont al Poblet de Nadal

Aquest cap de setmana molts de nosaltres tenim un pont de 3 dies, i segur molts l’aprofitarem per fer activitats i per comprar els regals de Nadal.

Pels regals, saps que si compres al Centre Històric pots entrar en un sorteig d’un lot de productes dels comerços, hotels i restaurants de la zona, valorat en més de 3000 €. Fent clic aquí trobaràs tota la informació.

I per les activitats nosaltres et recomanem el Poblet de Nadal, a la plaça del Poble hi ha un mercat, un tobogan gegant i una carpa de taller, on aquesta setmana podràs gaudir de les següents activitats:

  • El 8 de desembre d’11.30 a 13 h amb la Montse Altimires un taller per tota la família anomenat La llum dibuixa.
  • El mateix 8 de desembre de 17.30 a 19 h la Zoe farà un taller per a nens: Els retoladors fan màgia.

A més a més a la plaça del Poble del 7 al 10 de desembre d’11 a 20 h podràs veure els rens del Pare Noel i els dromedaris dels Reis.

Els més petits també podran jugar als jocs gegants el dissabte 9: a la plaça del Poble de 12 a 14 h i a la plaça Guillemó de 17 a 19 h. Després d’aquesta activitat, a la tarda, podràs gaudir d’un deliciós berenar preparat pels restauradors de la plaça Guillemó. I si et ve de gust perquè no et passes també per la pista de gel?

Gaudeix d’un cap de setmana ple d’il·lusions al Centre Històric.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *