Un cap de setmana màgic

Un cap de setmana màgic

Harlem, Llibreria la Puça i Cal Sinquede et presenten la segona Microgira Màgica que tindrà lloc el divendres 2 i dissabte 3 de febrer. Una cita obligatòria tant pels més petits de casa com pels adults amants de la màgia, ja que es faran dos tipus d’espectacles: un de familiar i un de mentalisme. Els protagonistes d’aquest esdeveniment seran el Marc Ferrer, qui a l’octubre va realitzar una primera Microgira amb un èxit total, i el Mago Trece.

La Microgira comença el 2 de febrer a les 20 h al Harlem, on l’espectacle que es farà serà familiar per tant com diu el seu propietari: “los crios serán maravillosamente recibidos”.

Després la màgia seguirà a la Llibreria la Puça, aquí hi haurà dues sessions: una a les 22 h i la segona a les 23 h. L’espectacle que es realitzarà en aquestes dues actuacions serà de mentalisme. L’aforament és molt limitat i només s’acceptaran 15 persones a cada sessió, per tant és important que reservis la teva plaça trucant al 827 726.

I el dissabte 3 a les 23 h el grup de mags estarà a Cal Sinquede, on faran una sessió de mentalisme. I com diu el seu propietari, el Sisquet: “Mos u passarem la mar de bé.”

Aquest cap de setmana viu una experiència màgica al Centre Històric d’Andorra la Vella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *